Η Fairynetwork διαρκώς εξελίσσεται, συγκεντρώνοντας κορυφαίους κατασκευαστές στο χαρτοφυλάκιό της, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες του πελατολογίου της.

Η Chekpoint είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες κυβερνοασφάλειας στον κόσμο προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις network και cloud security.

Η πρώτη εγκατάσταση της Fairynetwork, σε πολυεθνικό οργανισμό, περιλάμβανε την εγκατάσταση  τεσσάρων appliances, που θα εξυπηρετούν τα κεντρικά και 2 υποκαταστήματα της εταιρίας στη Ελλάδα. Θα εξυπηρετήσουν επίσης 50 χρήστες VPN.

Η εφαρμογή Soft1 HRMS προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας για την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού εργασιακού περιβάλλοντος με σύγχρονα και ευέλικτα μοντέλα εργασίας, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος διαχείρισης των ανθρώπων σας. H λύση της SoftOne καλύπτει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας ενός τμήματος HR, παρέχοντας άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες που βοηθούν τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

https://www.softone.gr/soft1-hrms/

MyWorkPlace Demo

Εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιο μας με την ακόμη μία από τις μεγαλύτερης εταιρίες παροχής λύσεων Cloud. Η AWS προσφέρει αξιόπιστες, επεκτάσιμες και προσιτές υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους.

H Fairynetwork θα διαθέτει το σύνολο των υπηρεσιών της AWS και τις ανάλογες υπηρεσίες προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη μετάβαση των εταιριών στο μέλλον…